Aquesta tipologia de llar unifamiliar és de planta MIRADORS que poden estar junts o separats, obtenint façanes de 12 metres de llargada. Es poden organitzar en PLANTA BAIXA i PLANTA PRIMERA.
Aquesta és òptima en solars AMPLES superiors a 18 metres d’amplada.

Les llars SMART es construeixen amb un sistema de xassís d’injecció de formigó. Es caracteritza per la rapidesa d’implantació: en 2 dies s’apilen els mòduls i la casa queda instal·lada. Les peces prefabricades tenen unes dimensions de 3 metres d’alt, 6 metres d’ample i 1,2 metres de fons. Es poden apilar fins a 3 altures. L’acabat interior es realitza al taller i ja venen tots els materials instal·lats dins les peces que es col·locaran al solar. L’ alt grau d’industrialització permet un molt bon aïllament tèrmic i la inèrcia tèrmica del formigó augmenta la sensació de confort. El fet de ser peces independents evita la transmissió del so d’impacte a través de l’estructura.

El pressupost INCLOU el DESENVOLUPAMENT TÈCNIC necessari per construir la casa, amb el PROJECTE D’ARQUITECTURA (Avantprojecte, projecte Bàsic, projecte Executiu), les visites d’obra, els visats, i la documentació final d’obra.
La CASA amb tots els seus ACABATS, com són els tancaments interiors (divisòries en sec) i exteriors (fusteries d’alumini o fusta), la cuina, els banys, els acabats (paviments, revestiments i fals sostre), les INSTAL·LACIONS INTERIORS (la climatització és per AEROTÈRMIA per conductes d’aire) i les partides d’EXTERIORS amb la TANCA i PORTES AL CARRER per accés de vehicles i persones, les TANQUES A VEÏNS, els PAVIMENTS EXTERIORS d’accés de vehicles i persones.

CA